Pleisterproduct met brede toepassing

De Alltek producten zijn toepasbaar in elk nieuwbouw- of renovatieproject waarbij de eindgebruiker veel waarde hecht aan visuele aspecten van wanden en plafonds. Dat geldt voor woningbouw net zo goed als voor de bouw van zakelijke objecten. Het toepassingsgebied van de Alltek producten beslaat de hele afbouwmarkt.

 

Voor architecten en adviseurs

Alltek heeft met een vijftigjarige geschiedenis in talloze projecten aantoonbaar bewezen het verschil te maken in wand- en plafondafwerking. Met name de hoge bestendigheid tegen invloeden van licht, vocht en stof geeft architecten en adviseurs de doorslag om voor Alltek te kiezen. Ook in Nederland is Alltek groeiende, maar nog niet overal bekend. We nodigen architecten en adviseurs dan ook graag uit nader kennis te maken met alle eigenschappen van onze producten. We ontvangen u graag in onze showroom en ook een bezoek aan opgeleverde projecten is mogelijk.

 

Voor afbouw-en stukadoorsbedrijven

Topass bv levert de Alltek producten uit voorraad. Onze afnemers zijn afbouwers en stukadoorsbedrijven die streven naar een hoge kwaliteit tegen aanvaardbare kosten. Eenmaal gewerkt met Alltek, komen onze klanten steevast terug. Met Alltek beschikken ze over een prettig te verwerken pleisterproduct met een topresultaat in wand- en plafondafwerking en tevreden opdrachtgevers..